Kezdőlap

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Minek a rövidítése a MALB?

Műfüves Angyalföldi Labdarúgó Bajnokság


Hol zajlik a bajnokság?

Az Újpalotai úti Sporttelepen, mely az 1138 Budapest, Újpalotai út 13. szám alatt található.


Hogyan jutok el a bajnokság helyszínére?

Tömegközlekedéssel:
Belváros felől: Szálljunk fel az M3-as metróra a Nyugati pu. megállónál, majd 3 megálló megtétele után az Árpád hídnál szálljunk át a metróról, a 120-as buszra, (melynek ez az egyik végállomása) mellyel utazzunk 6 megállót, a Kámfor utcai megállóig. Itt a buszról leszállva 2 perces sétával juthatunk el a sporttelepig.

Újpest-központ felől: Szálljunk fel a 120-as buszra, mellyel utazzunk 9 megállót, a Szekszárdi úti megállóig. Itt a buszról leszállva 1 perces sétával juthatunk el a sporttelepig.

Autóval:
Nyugati tér felől: A Váci úton induljunk el a Lehel tér irányába, majd a Váci úton folytatva utunkat, haladjunk el a bal oldalon található Duna Plaza mellett, ezután a Váci út jobb oldalán található Bánki Donát középiskola épülete előtt forduljunk jobbra a Szekszárdi útra, majd azon haladjunk egészen az Újpalotai útig, ott forduljunk jobbra, innen kb. 80m megtétele után jutunk el a sporttelep személyi bejáratához.

Újpest-központ felől: Az Árpád úton induljunk el a Duna irányába, majd forduljunk balra a Váci útra, A Tesco után a híd alatt áthaladva az első lámpás kereszteződésnél balra fordulva a Szekszárdi úton az Újpalotai útnál jobbra fordulva kb. 80m re található a sporttelep személyi bejárata.


Lehet-e pályát bérelni a bajnokság helyszínén?

Igen, előzetes időpont egyeztetést követően - az alábbi árakon - lehetséges. A pályabérlést minden esetben írásban kérjük megrendelni! Tel.: +36 (30) 440-2148, e-mail: ujpalotai[kukac]kozszolgaltato(pont)bp13(pont)hu

Pályáink bérleti díjai:

MINIMÁLISAN RENDELHETŐ MENNYISÉG: 1 ÓRA PÁLYABÉRLÉS

1 db 40×20 m-es vonalas műfüves pálya 3×2 m-es kapukkal 12 000 Ft. / óra

1 db 65×40 m-es vonalas műfüves pálya 5×2 m-es kapukkal

        vagy a rajta található 2 db 40×20 m-es vonalas műfüves pálya 3×2 m-es kapukkal

20 000 Ft. / óra
Fenti két pálya együttes bérlése

30 000 Ft. / óra

Áraink bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Archívum
Letöltés
Hétfői bajnokság
Szerdai bajnokság
GY.I.K.
Kapcsolat