Ugrás a tartalomhoz

MALB 2022. – Díjazottak

Tisztelt Sporttársak!

A 2022. évi szerdai bajnokság november 2-ai befejezését követően a tegnapi nappal az idei hétfői bajnokság is befejeződött. Az alábbiakban ismertetjük mindkét játéknap végeredményét:

MALB 2022. I.
helyezett
II.
helyezett
III.
helyezett
Legsportszerűbb
csapat
Gólkirály
Hétfői Játéknap I. osztály: Kék Villám Csibészek Pecások Palota SE Balogh Levente (Yard FC)
29 gól
Hétfői Játéknap II. osztály: Wanted Pengék Nekemindegy Wanted Virág Gábor (Nekemindegy)
27 gól
Hétfői Játéknap III. osztály: Levszki 1995 Elements Angelland Macsuka SE Barnácz József (Levszki 1995)
16 gól
Szerdai Játéknap:   Express Los Santos Lighting Express Kőhalmi Erik (Los Santos)
35 gól

VALAMENNYI DÍJAZOTTNAK SZÍVBŐL GRATULÁLUNK!

Díjazás:
A dobogós csapatok 1 db kupát, 15 db érmet, oklevelet és 1 db labdát kapnak. A Sportszerűségi verseny győztesének az oklevél és a labda mellett jelentős kedvezményt biztosítunk a következő évi bajnokságunk részvételi díjából. A gólkirályt gólkirályi figurával, oklevéllel és labdával díjazzuk.

Díjak átvétele:
A díjak átvételére várhatóan 2022. december 5-től vagy december 12-től lesz lehetőség a bajnokság helyszínén. Ez egyelőre csak egy közelítő időpont, melyet később még pontosítani fogunk, ezért a díjazásban érintetteket időpont egyeztetés céljából külön keresni fogjuk.

Valamennyi csapatnak köszönjük a részvételt, szeretettel várunk vissza minden csapatot a 2023-as szezonban is. A Versenykiírás várhatóan január közepén kerül majd közzétételre itt a honlapon, valamint ekkor kerül kiküldésre is a 2022-es csapatok részére (a részvételi lapon megadott e-mail címekre).

Sporttársi üdvözlettel,

Versenybizottság